Gå til hovedindhold
You are at:

Klassefordeling

Skolen er normeret til 56 elever fordelt på 7 klasser med 6-10 elever i hver klasse.

De 3 yngste klasser er placeret på Fuglsanggårds alle og de 4 ældste klasser er på Askevænget.

Vi har elever fra 0. - 9 klassetrin.

Fordelingen sker ud fra en helhedssyn af elevens klassetrin, fagligehed og sociale kompetencer.

Skoleåret 2019/20

• FU-A

FU-A gruppen, har p.t. elever på 2.,3. og 4. klassetrin

• FU-B

FU-B gruppen, har p.t. elever på 3.,4. og 5. klassetrin

• FU-C Indskoling

FU-C gruppen, har p.t. elever på 0.,2. og 3. klassetrin

• ASK-1

ASK-1 gruppen, har p.t. elever på 6.,7. og 8. klassetrin

• ASK-2

ASK-2 gruppen, har p.t. elever på 6. og 7. klassetrin

• ASK-3 Udskoling

ASK-3 gruppen, har p.t. elever på 8. og 9. klassetrin

• ASK-4 Skolevægring

Der visiteres til gruppen via Lyngby-Taarbæk Kommunes centrale visitationsudvalg.

Vores mål er:

• At barnet/den unge opnår en agenthed omkring eget liv og udvikle strategier, til at møde fremtidige udfordrende situationer for derigennem at kunne opretholde en meningsfuld hverdag.
    • At i samarbejde med barnet/den unge og forældrene, lægges en plan for den skolefaglige fremtid.
    • At forberede barnet/den unge på at gå til afgangseksamen på en almen folkeskole, eller på Heldagsskolen.

Skolevægringsgruppen har et tværfagligt samarbejde med psykolog, familiebehandler og socialrådgiver